High in the sky


Author: Wolf posted in Soul

Tags: Untagged 

De Dag Die We Wisten Dat Zou Komen, was eindelijk daar!!
Een helicoptervlucht over het dorp!
tekst
Vanuit de plaatselijke grootgrutter, waar we helemaal nooit boodschappen doen maar sommige anderen wel, dankzij welken wij in het bezit waren van twee gespaarkaarde reservingen voor een vlucht over dorp & omstreken met een Robinson R66 helicopter; op loopafstand van huis; vanaf 10:00 hoorden en zagen we de heli maar wij moesten wachten tot in de middag, en o wat was ik een onuitstaanbaar stuiterende autist vandaag, want ik heb iets met helicopters en het was een droomwens om daar ooit in mee te mogen!
vrachtwagen
RUIM op tijd - ook opmerkelijk, want goede autisten weten maar zelden in te schatten hoe de tijd zich verhoudt tot hun ruimte & taken - waren wij ter plaatse.

Onze vlucht had als passagiers natuurlijk onszelf, daarnaast een jochie en zijn vader.
Natuurlijk mocht het jochie van ons voorin!

Thomas vond het scheef hangen wat de heli regelmatig deed wat eng, maar dankzij zijn aanwezigheid kregen we een heleboel extra informatie over waar we waren en wat we zagen.:O}}
Want anders dan met de ballonvlucht, ging het allemaal ongelooflijk snel.
Alsof je in een achtbaan zit.
Niet dat ik daar ooit in gezeten heb, maar ik heb er wel filmpjes van gezien.

De hele vlucht, over dorp en omgeving, duurde nog geen tien minuten. We moesten zorgen dat we niet alleen maar filmden en fotografeerden, maar het ook echt beléefden!
middelgraafEn dat is gelukt!!!
Wat een ervaring, wat een geweldige ervaring!!