.... Overigens is een "bijt" een opening in het ijs!

Deze eend is een tomaat en er is niets aan geconstrueerd: zo issie gegroeid!

Vreemde eendVoor Rob: de Lokeend =>
lokeend
06-05-2017 17:01:00
8113
Print
 
Comments List
Ik maak allemaal natte plekken in mij tuin.

Van klein naar iets groter, van ondiep naar iets dieper.

Maar eenden blijven mijn tuin ontwijken.Heb jij een tip?

Want bij jou zie ik ze in alle soorten en maten.Wat doe ik dan toch verkeerd?Vogelvriendelijke groet,
Mooi hoor; zo voelt ie zich toch iets minder vreemd. O ja, ik bedenk opeens dat je je badeendjesverzameling wel eens hebt genoemd :) Cool!Ik loop achter met reageren, maar dankje voor je bezoekje! Geweldig verhaal, haha. Dat je helemaal de smaak weer te pakken krijgt - ja, soms kan het vuur opeens weer flink oplaaien hè, van oude passies. Wordt de buurman al gek van de bas.... Ik herinnerde me ook dat je baste, ik moest aan je denken toen ik dit produceerde :)

Ik heb Black Sabbath altijd gekend, zeg maar, maar weinig verdieping tot nu toe :) Maar heb nu een verzamelcd gekocht plus hun laatste, "13". En ik moet zeggen, leuk leuk. Niet puur herrie met vele effectbejag, het gaat zelfs wel ergens over. Het fijne is ook, dat ik van deze twee cd's geen hoofdpijn krijg, iets waar ik sinds de gehoorbeschadiging (en mijn ziekte) snel last van heb bij oudere muziek. Slechte filters en zo, terwijl ik iets moeilijks heb met het hoog.

Kortom, daar komen nog youtubefilmpjes van :)

Ik hoop dat het huis intussen op orde is, en je de schade al een beetje minder voelt. Ook die van het opruimen!

Ik ben overigens jaloers op de boekenkasten.

Groeten van hierzo!

Yo Rob, hier het geheime wapen: ik heb een lokeend ;O}.

Kijk maar op de tweede foto!
Ha Clemens!

Ja gelukkig is de schade hersteld. Alle boeken staan weer waar ze horen en beter nog, ik heb een beetje ruimte kunnen maken voor nieuwe boeken. We waren al heel lang aan het stapelen....

Trouwens, op de foto van de lokeend zie je hoe de vloer is geworden!
Goede morgen Wolf, leuk zo'n 'vreemde eend' tussen de verzameling badeendjes. Ik heb ook wel eens vreemde tomaten aan mijn planten aangetroffen.

Wel met neuzen en rare uitstulpingen, maar nog nooit een eend.

Ik wens je een fijne zondag toe
Hey wolf, dank! Het is eigenlijk, zoals de maan erbij staat he, zoals je dat gedicht kunt lezen :) (of zoiets, ik besef dat ik vaag klink; het zal het tijdstip zijn haha).

Overigens zien we reikhalzend uit naar nieuwe logjes van jou :) Geen druk hoor, totaal niet, hm...

Sukses met je ronde vandaag!