De Dag Die We Wisten Dat Zou Komen, was eindelijk daar!!
Een helicoptervlucht over het dorp!
tekst
Vanuit de plaatselijke grootgrutter, waar we helemaal nooit boodschappen doen maar sommige anderen wel, dankzij welken wij in het bezit waren van twee gespaarkaarde reservingen voor een vlucht over dorp & omstreken met een Robinson R66 helicopter; op loopafstand van huis; vanaf 10:00 hoorden en zagen we de heli maar wij moesten wachten tot in de middag, en o wat was ik een onuitstaanbaar stuiterende autist vandaag, want ik heb iets met helicopters en het was een droomwens om daar ooit in mee te mogen!
vrachtwagen
RUIM op tijd - ook opmerkelijk, want goede autisten weten maar zelden in te schatten hoe de tijd zich verhoudt tot hun ruimte & taken - waren wij ter plaatse.

Onze vlucht had als passagiers natuurlijk onszelf, daarnaast een jochie en zijn vader.
Natuurlijk mocht het jochie van ons voorin!

Thomas vond het scheef hangen wat de heli regelmatig deed wat eng, maar dankzij zijn aanwezigheid kregen we een heleboel extra informatie over waar we waren en wat we zagen.:O}}
Want anders dan met de ballonvlucht, ging het allemaal ongelooflijk snel.
Alsof je in een achtbaan zit.
Niet dat ik daar ooit in gezeten heb, maar ik heb er wel filmpjes van gezien.

De hele vlucht, over dorp en omgeving, duurde nog geen tien minuten. We moesten zorgen dat we niet alleen maar filmden en fotografeerden, maar het ook echt beléefden!
middelgraafEn dat is gelukt!!!
Wat een ervaring, wat een geweldige ervaring!!
16-07-2017 19:43:00
8099
Print
 
Comments List
Goede morgen Wolf, ja dat zal zeker een unieke belevenis geweest zijn en je hebt er zeker van genoten en ook nog mooie foto's gemaakt. Kortom een geweldige dag hebben jullie dus beleefd.

Voor vandaag wens ik je een fijne maandag toe, al is het zonder helikoptervlucht, geniet er toch van ;)
Haha, ik moet een beetje lachen om je enthousiasme., maar natuurlijk is dat alleen maar mooi! En begrijpelijk. Want dat is nu precies ook van mij een droom! Alleen wist ik niet dat ze je dan maar tien minuten meenemen.. maar ja. Zou voor mij al opgaan aan het instappen.

Het gekke is, ik kan best eens last hebben van hoogtevrees, maar als het apparaat helemaal los hangt in de lucht, heb ik nergens last van :)

Je hebt een mooi plekje op de foto gekregen trouwens!

Geweldig, hoe gelukkig een mens kan zijn hè.
Hey Wolf, dank je! Ach, nee joh ;)

Wat is dat met die hersenschudding? Teveel drempels, kuilen in de weg en bergen daar in het zuiden om over te struikelen; of het verkeer; of gewoon een huishoudelijk ongelukje? Info willen we hè!

Toch sterkte en beterschap.... breek je hoofd niet dat is het niet waard.
SPANNEND !!!
Clemens joh, heel banaal, ik ging zitten en miste schijnbaar een paar centimeter. Ram omlaag en met de kop langs enkele scherpe randen. Ik vrees dat ik met het postwerpen 's-anderendaags de nodige fouten heb gemaakt. De rest van de week was ik behalve wazig ook extreem slaperig. Vandaag was de eerste dag waarop ik niét extra heb hoeven slapen én mezelf herkende.

Krans van goud aan mijn Geliefde, die altijd weer weet hoe die rotwolf te hendelen.

Alle bezorgklagenden: mijnheer mevrouw, uw postbezorger liep niet alleen een vreemde wijk maar deze ook nog met de naweeën van een milde hersenschudding.PS Ik dacht dat het misschien wel een leuk idee was om de breincellen terug te schikken door nóg een keertje om te donderen.

Ervaringsdeskundige expertise: neuj, dat werkt zo niet.
Hey Wolf, dankjewel! Ik zag dat ze er direkt na lezing nogal heftig van ging stralen :) Dat moet Limburg kunnen bereiken, vanuit de Manor.Maarrrr... da's niet best, dat donkere. Potdikkie.

Is er iets speciaals loos; je gezondheid of wordt er aan je getrokken of zo? Jammer dat het geluk nooit ononderbroken kan zijn hè.

Ik zal met mijn persoonlijke maanvangster in ieder geval het goeie spul je kant op blijven sturen!

Sterkte, en serieuze groeten :)
O jee, of ging het om die hersenschudding etc... dat kan voortduren hè.
Zou het de verjaardag kunnen zijn ? :) Hahaha.

Ik hoop dat je nog wat kunt slapen Wolf; ik moet er vroeg uit dus had al langgggg....

Truste!
Wat een prachtige foto en een mooie belevenis.Al doe ik het je niet na. Mijn hoogtevrees speelt mij parten.Bewonderende groet,